Managementul utilizatorilor

Utilizatori multipli cu propriile lor drepturi de acces

Managementul utilizatorilor

Creați un număr nelimitat de utilizatori onFact în cadrul companiei dvs., astfel încât oricine are nevoie de acces, să poată folosi propriul cont. Colaborarea nu a fost niciodată atât de ușoară!
Managementul utilizatorilor
Determinați nivelul de acces

Determinați nivelul de acces

Tu decizi singur la ce module onFact are acces fiecare utilizator. Privirea de ansamblu asupra clienților și produselor este implicit vizibilă și accesibilă pentru fiecare utilizator.

Colaborați oriunde

onFact este în mod continuu sincronizat, între toți utilizatorii și pe orice dispozitiv. Lucrați împreună în timp real și împărtășiți întotdeauna cele mai recente informații. Activați sarcini pentru a vedea ce activități deschise trebuie urmărite la nivel de companie.
Colaborați oriunde
Luați legătura cu contabilul dvs

Luați legătura cu contabilul dvs

Dacă doriți, puteți oferi contabilului dvs. acces direct la mediul dvs. onFact. El/ea va primi apoi rolul de utilizator extern în organizația dumneavoastră. Un astfel de acces este complet gratuit!

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room