Abonamente

Facturi recurente? Configurați-le în cel mai scurt timp

Facturi periodice

Când trimiteți unui client o factură în fiecare lună (sau pentru o altă perioadă), puteți pre-seta o factură periodică folosind modulul gratuit „abonamente”. Clientul dumneavoastră va primi apoi automat o factură lunară (sau pentru o altă perioadă prestabilită, până la data de încheiere pe care ați introdus-o). Aceasta înseamnă că nu va mai trebui să creați și să trimiteți acea factură în fiecare săptămână, lună, an,... Trimiterea acestor facturi este, de asemenea, automatizată de program, așa că va trebui doar să primiți și să monitorizați plățile.
Facturi periodice
Automatizare

Automatizare

onFact vă permite să trimiteți automat facturi într-o perioadă de abonament. Puteți activa legătura cu Mollie pentru ca clienții dvs. să plătească online sau linkul cu Ponto pentru a procesa automat transferul de plată al clientului dvs. . Factura nu a fost plătită până la urmă? Utilizați modulul de memento automat de plată pentru a vă notifica clientul.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room