Creați propuneri de preț

Pregătiți oferte ușor și rapid cu onFact

Ușor și rapid de creat

Pregătirea rapidă, ordonată și corectă a propunerilor este esențială pentru ca orice afacere să convingă potențialii clienți . Cu onFact puteți crea rapid propuneri căutând produsele și prețurile existente în lista personală de produse și completându-le cu informații specifice pentru fiecare prospect. Când primiți solicitări similare în viitor, puteți face o copie a unei propuneri de preț existente cu un singur clic și puteți ajusta detaliile. O propunere extinsă cu diferite opțiuni de preț poate fi împărțită cu ușurință prin subtotaluri. Pentru o adresă de site (construcții) sau informații specifice puteți folosi câmpuri de informații dedicate.
Ușor și rapid de creat
Urmăriți cu precizie cotațiile

Urmăriți cu precizie cotațiile

Citatele sunt cel mai bine urmărite îndeaproape. Fiecare ofertă are propriul său număr de serie cu dată și referință pentru o urmărire ușoară. onFact vă alertează automat cu privire la cotațiile în așteptare, astfel încât să puteți contacta clientul pentru o întâlnire suplimentară de vânzări. Cotațiile care au fost deja acceptate sau chiar executate dar încă de facturat sunt indicate clar, astfel încât facturarea să poată urma rapid. Nu ratați veniturile evidente: onFact vă ajută să facturați propunerile acceptate!

De la Propunere la Factură într-un singur clic

O practică clasică în multe afaceri este de a întârzia și de a grupa facturarea. Au fost livrate servicii și/sau bunuri? Facturați imediat, astfel încât să fiți plătit mai repede. Copiați datele ofertei într-o factură sau factură în avans cu un singur clic! Documentul primește automat data corespunzătoare și următorul număr de factură. În acest fel, convertiți o ofertă într-o factură finală în doar câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să-l trimiți clientului prin onFact!
De la Propunere la Factură într-un singur clic
Aprobare și semnătură online

Aprobare și semnătură online

Clienții dvs. pot aproba sau accepta propunerile dvs. online, de pe orice dispozitiv. Pur și simplu își plasează semnătura cu mouse-ul sau touchpad și ești imediat notificat prin e-mail. Făcând mai ușor acceptarea unei propuneri , clienții vor aproba mai repede o misiune și aveți întotdeauna dovezi în caz de dispută!

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room