Confirmări de comandă

Activați acest modul gratuit cu un singur clic

Confirmări de comandă

Acest modul gratuit vă permite să creați confirmări de comandă pentru clienții dvs. Au plasat o comandă sau v-au acceptat propunerea ? Cu onFact puteți crea cu ușurință o confirmare a comenzii și o puteți trimite clientului. Poate fi semnat chiar și online! Confirmările de comandă pot fi create manual, dar pot fi și copiate dintr-o ofertă de preț existentă pentru a menține munca de intrare la un minim absolut.
Confirmări de comandă
Flux de lucru convenabil

Flux de lucru convenabil

Modulul de confirmare a comenzii se încadrează perfect în fluxul de lucru al companiei dumneavoastră. Puteți crea o confirmare a comenzii dintr-o propunere de preț în doar două clicuri. Confirmarea comenzii este gata? Trimiteți-l prin e-mail și copiați-l pe factura finală în doar două clicuri! Toate datele, numerele de serie, ... sunt corect ajustate automat. E timpul să lucrezi mai eficient cu onFact!

Confirmări de comandă și gestionarea stocurilor

onFact diferă între stocul virtual și cel real . Stocul virtual se referă la numărul stocurilor bazat pe confirmările comenzii. În acest număr, onFact nu ia în considerare doar ceea ce a fost deja facturat sau livrat , ci și ceea ce a fost deja comandat de clienți. În cazul în care clienții ar comanda mai mult decât ceea ce este efectiv în stoc, veți fi anunțat imediat prin avertismentele de stoc setate.
Confirmări de comandă și gestionarea stocurilor

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room