Norul

Creați facturi online, de oriunde și de pe orice dispozitiv

Accesibil oriunde, pe orice dispozitiv

Facturarea online prin cloud are multe avantaje față de software-ul tradițional de facturare care rulează pe computerul dvs. Prin internet aveți acces oriunde prin PC, Mac, tabletă sau smartphone. În plus, aveți automat copii sigure ale datelor dvs. Navigați pe onFact.ro și conectați-vă!

Date de backup automate

Deoarece lucrați cu onFact în cloud, sistemele noastre creează copii de siguranță în moduri diferite, astfel încât acestea să poată fi recuperate și să nu pierdeți nicio informație crucială sau muncă anterioară. Destul de liniștitor. Dar, de asemenea, puteți activa un link cu servicii de stocare cloud bine cunoscute ca securitate suplimentară. Jocul Zeeker este întotdeauna bun atunci când datele dvs. se extind foarte mult.

Întotdeauna cele mai recente date

Datele dvs. sunt stocate într-o locație centrală și sigură în cloud. Aceasta înseamnă că fiecare dispozitiv are acces la cea mai recentă versiune a informațiilor. Chiar dacă mai mulți colegi din compania dvs. folosesc enFact, ei văd și folosesc aceleași date în timp real.

Atuuri de siguranță

Un program în cloud este mai sigur decât un computer al companiei. serverele onFact nu sunt susceptibile la viruși și sunt în afara accesului online la program în ceea ce privește operațiunile de bază, adică întrerupte de pe web. Sistemele de operare sunt diferite de cele ale computerului personal sau ale serverelor corporative (multe dintre dvs.) pe care hackeri le vizează adesea. Prin adresa dvs. de e-mail și parola și, în mod ideal, o autentificare suplimentară, de exemplu prin intermediul smartphone-ului, vă puteți deschide în siguranță propriul mediu de afaceri în programul nostru. Datele dintre dvs. și serverele noastre rulează prin protocolul SSL criptat.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room