Norul

Creați facturi online, de oriunde și pe orice dispozitiv

Accesibil oriunde de pe orice dispozitiv

Facturarea online în cloud are multe avantaje față de software-ul tradițional de facturare. De exemplu, mediul cloud al onFact poate fi accesat 24/7 din orice locație. Folosești un computer cu Windows, o tabletă Apple sau alt tip de smartphone? Pur și simplu navigați pe onFact.ro și conectați-vă!

Accesibil oriunde de pe orice dispozitiv
Backup-uri automate

Backup-uri automate

Pe măsură ce datele dvs. sunt stocate în cloud, sistemele noastre creează mai multe copii de rezervă, astfel încât să nu pierdeți niciodată date. În plus, dacă doriți, puteți activa o legătură cu serviciile de stocare în cloud bine-cunoscute pentru a configura un mediu de rezervă suplimentar pentru dvs.

Sincronizare

Datele dvs. sunt stocate central în cloud. Oricând și pe ce dispozitiv deschideți onFact, veți lucra întotdeauna cu cea mai recentă versiune a datelor dvs. Chiar și atunci când contul dvs. are mai mulți utilizatori, veți folosi aceleași date în timp real.

Sincronizare
Depozitare în siguranță

Depozitare în siguranță

Un program din cloud este în multe cazuri mai sigur decât propriul computer. Serverele onFact nu sunt susceptibile la viruși și sunt complet deconectate de web în exterior, deci nu există acces online la program. Vă deschideți propriul mediu onFact în programul nostru prin adresa dvs. de e-mail și parola personală și, eventual, o autentificare suplimentară în doi pași prin intermediul smartphone-ului. Datele sunt criptate prin SSL și schimbate doar între dispozitivul dvs. și serverele noastre.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room