Bază puternică de clienți și CRM

Gestionarea clienților a fost ușoară

Gestionați datele clienților în mod clar

onFact acceptă atât gestionarea eficientă, cât și simpla a datelor clienților. O listă clară duce rapid la client și la informațiile relevante ale acestuia, cu detalii de contact, cotații și facturi întocmite anterior, rapoarte, atașamente ...

Utilizarea eficientă a informațiilor despre clienți

Informațiile din baza de date a clienților sunt accesibile rapid și ușor. Este utilizat în mod activ și automat la pregătirea cotațiilor, facturilor și a altor documente, ceea ce evită erorile în copierea manuală a datelor de adresă, a adresei de e-mail și a numărului de TVA. Nici măcar nu trebuie să creați un card de client pentru clienți unici.

Căutare prin număr de TVA

Pentru a crea rapid fișiere ale clienților, onFact este conectat la baza de date europeană a companiilor. Introduceți numărul de TVA al unei companii și onFact va prelua numele înregistrate și detaliile adresei care sunt înregistrate automat în baza de date a clienților. Uşor!

Importați și exportați date despre clienți

Aveți deja o bază de clienți în altă parte dintr-un program existent? Importați cu ușurință acest lucru în onFact! Transferul manual, chiar parțial, este exclus de la enFact.

O campanie prin e-mail cu adresele dvs.? Apoi exportați adresele și datele dorite din enFact pentru a fi utilizate în campaniile dvs. comerciale.

Clienții care vorbesc străin

Facturare în alte limbi? Este perfect pentru onFact! Selectați limba dorită în fișierul clientului sau când creați un document, iar aspectul documentului este tradus automat în limba clientului. Limbile disponibile în onFact sunt olandeză, franceză, germană și engleză. Mai ai nevoie de altă limbă? Vă rugăm să nu ezitați să . Angajații noștri vorbesc multe limbi.

Capturi de ecran în modulul client

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room