Baza de clienți și CRM

Managementul clienților este ușor

Gestionarea transparentă a datelor clienților

onFact acceptă atât gestionarea eficientă, cât și simplă a datelor clienților. O listă clară vă conduce rapid către client și fișierul desemnat al acestuia, inclusiv detalii de contact, link-uri către oferte și facturi pregătite anterior, rapoarte, atașamente etc. Adăugați oricâte informații de contact aveți nevoie; numele unui client este suficient pentru a începe în onFact.

Gestionarea transparentă a datelor clienților
Utilizarea eficientă a informațiilor despre clienți

Utilizarea eficientă a informațiilor despre clienți

Când pregătiți o propunere sau o factură, puteți căuta cu ușurință un fișier client și puteți reutiliza datele clientului. Detaliile adresei, adresa de e-mail și numărul de TVA vor fi completate automat. Nu este necesară introducerea manuală suplimentară: pregătiți-vă documentele și mai rapid. Nu este nicio obligație să creați un fișier de utilizator doar pentru un client unic. O adresă alternativă a site-ului sau adresă de livrare este introdusă o singură dată și poate fi salvată ca parte a fișierului clientului pentru utilizare ulterioară.

Căutați după numărul de TVA

Pentru a putea crea fișiere clienți și mai rapid, onFact este conectat la instrumentul european de verificare a numărului de TVA VIES. Pur și simplu introduceți numărul de TVA al unei companii și onFact completează detaliile despre numele companiei și adresa!

Căutați după numărul de TVA
Importați sau exportați datele clienților

Importați sau exportați datele clienților

Aveți deja o bază de clienți dintr-un program existent? Pur și simplu importați-l în onFact. În acest fel, nu trebuie să transferați totul manual. Exportați datele clienților dvs. existente din onFact pentru a le trimite o campanie de e-mail prin MailChimp, de exemplu? Acest lucru se face cu un singur clic, prin onFact.

Clienți vorbitori străini

onFact vă permite să creați facturi (și alte documente) în diferite limbi. Selectați limba dorită pentru client în fișierul client sau când creați un document, iar aspectul documentului va fi tradus automat în limba dorită. Limbile prestabilite disponibile în onFact sunt olandeză, franceză, germană și engleză. Ai nevoie de altă limbă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Clienți vorbitori străini
Date conectate

Date conectate

onFact vă permite să conectați o mare varietate de informații la fișierele clienților dvs., de exemplu oferind posibilitatea de a încărca atașamente la fișierele dvs. clienți. Salvați o adresă de livrare alternativă sau potriviți o propunere cu o adresă de șantier (de construcții). Aceste adrese sunt ușor afișate pe documentele dvs. Lucrați cu prețuri diferite pentru clienți angro, individual sau un anumit grup de clienți? Potriviți-vă clientul la segmentul de preț potrivit și vedeți automat prețul potrivit pentru produsul dvs. și pentru clientul specific. Urmărirea propunerilor sau a activităților dvs. de făcut devine convenabilă prin utilizarea sarcinilor care sunt conectate la clienții dvs. onFact oferă și o conexiune la Mailchimp. Este ușor să sincronizezi lista de clienți cu acest program pentru a configura campanii de e-mail (automatizate).

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room