Creați facturi

Nu există o cale mai simplă

Rapid și Ușor

Adăugarea automată a datelor despre clienți și despre produse, combinată cu datarea automată, numerotarea și calculul TVA vă asigură că creați facturi mai rapid ca niciodată. Folosiți subtitrări sau menționați o referință de comandă. Un document PDF este generat automat, pe baza identității dvs. corporative . Poate fi imprimat sau trimis cu ușurință clientului prin e-mail , totul din onFact.
Rapid și Ușor
Urmărire automată a plăților

Urmărire automată a plăților

onFact vă permite să urmăriți plățile manual sau să le procesați automat. Veți economisi mult timp cu urmărirea automată a plăților. Încă nu a primit nicio plată? Creați rapid un memento de plată și trimiteți-l prin e-mail clientului dvs. - totul din cadrul programului nostru. Pentru a evita plățile întârziate, puteți trimite clientului dvs. un buton de plată online. Facturile pot fi plătite online în siguranță prin partenerul nostru Mollie . Clienții pot alege să plătească prin VISA, MasterCard, PayPal, ... Dacă utilizați această funcție, plățile primite sunt procesate automat și legate de factura relevantă.

Memento-uri automate

Automatizați urmărirea facturilor neplătite prin trimiterea automată a mementourilor de plată. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar te va ajuta și să lucrezi mai constant. Aceste memento-uri sunt trimise întotdeauna în conformitate cu termenii pe care i-ați declarat.
Memento-uri automate
Trimite cu ușurință

Trimite cu ușurință

onFact oferă mai multe opțiuni de trimitere . Prin serviciul nostru de tipărire și poștă, vă puteți imprima, ștampila și trimite facturile prin poștă obișnuită. Prin intermediul rețelei PEPPOL le trimiteți complet digital. Trimiterea simplă prin e-mail se poate face direct din onFact. Adresa de e-mail găsită în dosarul clientului este adăugată automat; va trebui doar să ajustați textul implicit al mesajului de e-mail. onFact are o setare pentru a trimite documente de la propria adresă de e-mail, pentru a asigura profesionalismul.

Gamă extinsă de rapoarte

Obțineți informații despre vânzările și profitul dvs. săptămânal, lunar, trimestrial sau anual. Care sunt clienții tăi de top și ce produse vinzi cel mai mult? Peste 30 de rapoarte sunt disponibile pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cifrele afacerii dvs. Graficele la îndemână oferă o reprezentare vizuală a datelor dvs.
Gamă extinsă de rapoarte
Alte Monede

Alte Monede

În onFact, facturarea în alte valute este super ușoară. Pur și simplu selectați moneda potrivită pentru clientul dvs.: onFact afișează cursul de schimb curent și se ocupă de conversie.

În propria identitate corporativă

Identitatea dumneavoastră corporativă contribuie la succesul și recunoașterea afacerii dumneavoastră. Încărcați propriul logo al companiei și combinați-l cu culorile corespunzătoare. onFact vă ajută să creați o factură cu aspect foarte profesional în cel mai scurt timp, care este imediat legată de compania dumneavoastră. Doriți să utilizați propriul antet pre-imprimat? Îl poți folosi în continuare. onFact oferă, de asemenea, un șablon fără antet pentru a afișa cu ușurință propriul aspect tipărit.
În propria identitate corporativă

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room