Rapoarte

Rapoartele oferă mai mult decât numere, dar oferă și informații

Clienți

Vizualizați istoricul vânzărilor și cifra de afaceri pe client, cunoașteți clienții dvs. de top și descoperiți cine comandă mai puțin sau mai puțin. Toate acestea sunt utile la informațiile onFact care vă ajută la eforturile de vânzare și, astfel, la afacerea dvs.

Produse

Ce grupuri de produse și produse individuale se vând bine, ceea ce are mai puțin succes. Unde atinge cea mai mare marjă de tranzacționare. Informații esențiale pentru gestionarea ofertei dvs. pe piață, pentru a pregăti cotații puternice și pentru a maximiza profitul, inclusiv printr-o gestionare adecvată a stocurilor.

Rezultate

Rapoartele Onfact oferă informații în timp real asupra cifrei de afaceri totale. Când înregistrați și facturile de cumpărare, acestea arată imediat marja comercială pe produs și sunteți în permanență în legătură cu rezultatele actuale. Nu mai așteptați până la sfârșitul trimestrului sau chiar al anului pentru rapoartele contabile.

Planificare și bugete

Ați stabilit obiective de venit? Pe familie de produse sau chiar mai profund? Există un buget de cumpărare în funcție de profitul dorit? Cu un instrument de planificare la îndemână, puteți verifica dacă totul este programat sau unde este cel mai bine să faceți ajustări

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room