Rapoarte

Vizualizează-ți numerele

Clienți

Aruncă o privire asupra istoricului vânzărilor și veniturilor per client , creează un raport al clienților tăi de top sau detectează clienții pierduți. Instrumente utile care vă oferă informații de utilizat imediat.
Clienți
Produse

Produse

Care sunt cele mai vândute produse sau categorii ale tale? Ce produse sunt cele mai profitabile pentru afacerea dvs.? Informații esențiale pentru gestionarea ofertei dvs. pe piață, crearea de propuneri puternice de preț și maximizarea profiturilor, printre altele printr-un management adecvat al stocurilor.

Rezultate

Informații în timp real asupra veniturilor dvs. totale. Dacă ați activat modulul de achiziții și ați înregistrat facturile de achiziție în onFact, veți obține o stare în timp real a costurilor totale față de profit. Nu este nevoie să așteptați până la sfârșitul trimestrului sau al anului pentru a obține un raport de la contabil!
Rezultate
Program și bugete

Program și bugete

Ți-ai stabilit obiective de atins, un anumit venit de atins sau un buget în care costurile să fie menținute? Verificați cu ușurință dacă sunteți încă în program prin instrumentul nostru de planificare la îndemână.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room