Note de livrare

Creați bonuri de livrare cu onFact

Note de livrare

Crearea notelor de livrare este foarte ușoară cu acest modul gratuit. Creați un bon de livrare exact așa cum ați crea o factură . Istoricul documentelor conectate facilitează urmărirea (comanda, confirmarea comenzii, bonul de livrare, factura, ...). Un bon de livrare poate fi ușor tipărit sau trimis prin e-mail. onFact oferă opțiunea de a permite clienților să semneze digital bonul de livrare, de exemplu, de pe o tabletă. Afișați o adresă alternativă pentru livrare sau o anumită dată de livrare? Acest lucru este posibil și cu onFact. Dumneavoastră decideți dacă doriți să afișați sau să ascundeți, de exemplu , prețurile produselor pe bonurile de livrare.
Note de livrare
Flux de lucru convenabil

Flux de lucru convenabil

Puteți crea un bon de livrare dintr-o confirmare de comandă sau dintr-o propunere . Când livrarea a fost efectuată, puteți converti cu ușurință documentul într-o factură . Doriți să facturați mai multe bonuri de livrare către același client cu un singur document? Nici o problemă! Selectați bonurile de livrare dorite și combinați-le într-o singură factură rezumativă.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room