Management de produs

O bază de date utilă a produselor sau serviciilor dvs

Creați cu ușurință produse sau servicii

Puteți crea cu ușurință produse/servicii noi sau le puteți importa pe cele existente în onFact. Le puteți căuta cu ușurință în baza de date prin numele sau codul articolului. Prețul, numele și descrierea produselor sau serviciilor dvs. sunt completate automat în câmpurile documentului facturilor sau propunerilor. Creați documente în cel mai scurt timp și fără nicio cercetare suplimentară!

Creați cu ușurință produse sau servicii
Raport despre produse și servicii

Raport despre produse și servicii

Utilizați unul dintre rapoartele noastre pentru a obține o perspectivă asupra istoricului vânzărilor de produse, a produselor dvs. cele mai vândute, a veniturilor totale și multe altele. Descoperiți în timp real care sunt, de exemplu, serviciile dvs. de top, cu cele mai multe vânzări sau cel mai mare venit.

Gestionarea stocurilor

Puteți activa cu ușurință modulul gratuit pentru gestionarea stocurilor în onFact. Un stoc virtual este calculat pe baza comenzilor în așteptare, în timp ce un stoc curent se bazează pe produsele efective de ieșire (de exemplu, pe baza facturilor trimise). Puteți completa cu ușurință stocul introducând noi achiziții. Prin activarea modulului „produse complexe”, onFact poate gestiona cu ușurință stocul de pachete de produse compozite. Vindeți un produs complex la preț profitabil, compus din zece articole unice cu un preț ajustat, sau o cutie de vin care conține șase sticle individuale? Toate articolele individuale din acest produs complex vor fi luate în considerare în gestionarea vânzărilor și a stocurilor.

Gestionarea stocurilor
Importați și exportați date despre produse

Importați și exportați date despre produse

Un furnizor vă oferă o listă cu toate articolele sau aveți deja un fișier articol dintr-un alt program software? Importați cu ușurință astfel de liste în onFact și evitați duplicarea! Această funcție permite, de asemenea, actualizări ușoare ale prețurilor produselor, în loc să fie nevoie să modificați manual fiecare preț al produsului în onFact.

Segmentarea prețurilor

Folosiți prețuri diferite pentru clienții angro, individuali sau pentru un anumit grup de clienți? Utilizați diferite segmente de preț pe produs. Pe baza datelor despre clienți, onFact selectează imediat segmentul de preț potrivit pentru clientul dvs.

Segmentarea prețurilor
Unitati de masura

Unitati de masura

Potriviți cu ușurință unitățile de măsură potrivite cu produsele dvs. și afișați-le pe documente. Conversia de la o unitate la alta devine și o joacă de copii.

Bunuri goale

Cu modulul „mărfuri goale”, este posibil să se calculeze orice bunuri goale returnate. Introduceți valoarea mărfurilor goale la nivel de produs. onFact calculează automat eventuala valoare de retur, la crearea unei confirmări de comandă sau a unei facturi.

Bunuri goale
Reduceri

Reduceri

Diferite reduceri - ca procent sau sumă - pot fi atribuite la nivel de produs, la nivel de client, documentul complet (ex. factură) sau prin aplicarea reducerii de plată promptă.

Imaginea produsului

Afișați o imagine a produsului dvs. pe documentele dvs., astfel încât clienții să poată vedea imediat despre ce este oferta sau factura dvs. Imaginea este adăugată în fișa dvs. de produs și afișată cu ușurință pe cotație, factură etc.

Imaginea produsului

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room