Aplicați identitatea corporativă

Creați documente folosind propriul brand de companie

Personalizați șabloanele de aspect implicite

Lăsați clienții să vă recunoască afacerea de îndată ce văd propunerea , factura , ... Personalizați șabloanele noastre standard de aspect pentru a se potrivi cu brandul dvs. de afaceri. Încărcați-vă logo-ul, aplicați culorile dorite, schimbați spațierea sau alegeți alt font, ... Cu onFact veți genera o factură cu aspect profesional în cel mai scurt timp.
Personalizați șabloanele de aspect implicite
Opțiuni avansate de editare

Opțiuni avansate de editare

Aveți nevoie de ajustări mai avansate ale aspectului? Accesați codul intern al șabloanelor de aspect și personalizați aproape totul. Rețineți că aveți nevoie de cunoștințe despre limbajele de programare HTML și CSS, dar puteți, de asemenea, să angajați un expert pentru a face modificările dorite pentru dvs.

Stabilește ce să arăți

Preferiți să nu afișați prețurile pe bonurile de livrare ? Este posibil. onFact vă permite să decideți ce informații puteți afișa sau nu în documentele dvs.: număr de client, preț pe unitate, cantități,...
Stabilește ce să arăți

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room