Managementul Achizițiilor

Procesați-vă facturile de achiziție în onFact

Managementul Achizițiilor

onFact nu este doar un software de facturare pentru a crea facturi de vânzări , ci și pentru a procesa facturile de achiziție. Când activați modulul gratuit „gestionarea achizițiilor” în contul dvs., puteți, de asemenea, să încărcați și să procesați facturile de achiziție. Obțineți o perspectivă asupra cheltuielilor dvs. totale pe perioadă sau pe categorie de achiziție. Urmărirea plății asigură o relație bună cu furnizorul dvs., iar raportarea vă permite să vă monitorizați îndeaproape bugetul și să investiți mai inteligent. Modulul de gestionare a achizițiilor poate procesa și facturi electronice . Ca urmare, trebuie pur și simplu să selectați factura electronică ca atașament și toate informațiile din această factură vor fi introduse automat corect. Economisiți timp și eliminați erorile!
Managementul Achizițiilor
Raportare

Raportare

Atunci când înregistrați și facturile de achiziție în onFact, este posibil să consultați nu numai rapoarte care acoperă veniturile companiei dvs., ci și profitul (venituri minus costurile). Acest lucru vă permite să monitorizați cât de mult câștigă compania dvs. în timp real.

Legătura cu contabilitatea

De asemenea, convertim facturile de achiziție încărcate și procesate în formatul UBL (Universal Business Language) . Puteți exporta acest format pentru facturi electronice din onFact sau îl puteți trimite contabilului dvs. printr-un link direct din programul nostru. În acest fel, contabilul dumneavoastră poate procesa automat datele documentelor deja introduse și reduceți drastic munca de introducere manuală a datelor.
Legătura cu contabilitatea
E-mail și inbox PEPPOL

E-mail și inbox PEPPOL

onFact are o funcție de inbox cu care poți primi cu ușurință facturile de achiziție. Fiecare căsuță de e-mail are adresa sa unică de e-mail către care puteți trimite sau redirecționa e-mailuri. Facturile de achiziție atașate acestor e-mailuri pot fi apoi procesate cu ușurință în continuare, în program. Documentele pe hârtie pot fi trimise prin e-mail direct de la scanerul dvs. la această adresă de e-mail de inbox. Sau pur și simplu faceți o poză și încărcați prin smartphone-ul dvs.! Prin această căsuță de e-mail puteți primi și facturi prin rețeaua PEPPOL . Acest lucru permite furnizorilor dvs. să trimită facturi electronice direct din software-ul lor de facturare în contul dvs. onFact. Deoarece acestea sunt facturi electronice autentice , nu mai trebuie să reintroduceți nimic. onFact extrage automat toate informațiile despre factură 100% corect din documentul primit.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creează-ți contul acum! Introduceți datele obligatorii ale companiei care trebuie afișate pe documentele dvs. și creați prima factură în câteva minute. Primele 14 zile sunt complet gratuite, astfel încât să puteți cunoaște software-ul fără riscuri!

Începe perioada gratuită de testare!
server room