Tur ghidat

Descoperiți onFact pentru contabili

Conectați fișierele clienților și obțineți acces în timp real

Puteți crea un nou cont de companie din contul dvs. pentru contabili sau puteți conecta conturile onFact existente la contul dvs. Odată ce accesul la aceste conturi a fost inițiat, puteți monitoriza starea unei companii client în timp real și puteți colecta/procesa facturile în propriul pachet software de contabilitate.

Conectați fișierele clienților și obțineți acces în timp real
Introduceți cu ușurință propriul pachet de contabilitate

Introduceți cu ușurință propriul pachet de contabilitate

onFact nu este un program de contabilitate, ci un program de facturare pentru antreprenori. Contabilitatea propriu-zisă este efectuată în propriul software de contabilitate. onFact facilitează transferul documentelor, create de antreprenori, către software-ul dumneavoastră de contabilitate. Cea mai bună metodă de utilizare a acestei conexiuni sau transfer depinde de pachetul pe care îl utilizați.

Instrument valoros pentru clienții dvs

onFact este un pachet software puternic pentru mulți antreprenori. Ca urmare, ei își vor gestiona și monitoriza mai bine propria administrație, ceea ce asigură și o procesare mai corectă și mai lină pentru contabil. Numerele de serie greșite, datele... devin un lucru din trecut. Deoarece onFact este un program creat pentru antreprenori și nu neapărat pentru utilizatorii cu experiență contabilă, nu este folosită nicio terminologie complicată (financiară) și totul a fost dezvoltat pentru a maximiza gradul de utilizare.

Instrument valoros pentru clienții dvs
Ajută onFact să crească

Ajută onFact să crească

Atunci când recomandați onFact clienților și, ulterior, aceștia cumpără un abonament, contribuiți direct la creșterea onFact. De aceea, vă oferim un comision pentru recomandarea de noi clienți.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room