Tur ghidat

onFact pentru contabili

Conectați fișierele clienților și utilizați onFact pentru a rezolva singur constrângerile de timp

Din contul dvs. de contabil, creați și conturi pentru clienții dvs. sau le conectați conturile existente la ale dvs. Cu accesul la aceste conturi, puteți urmări starea documentelor în timp real și puteți colecta și procesa facturile dvs. în diverse moduri, în propriul pachet contabil. Aceasta este soluția ideală pentru clienții care așteaptă (prea) mult timp pentru a trimite facturi și alte documente și, prin urmare, au epuizat.

Procesați cu ușurință propriul pachet de contabilitate

onFact este un program pentru antreprenori, nu un pachet de contabilitate. Faceți contabilitatea propriu-zisă cu propriul dvs. program, dar onFact vă asigură că clienții dvs. întocmesc documente corecte și vă pun la dispoziție rapid. Reglați fluxul de procesare în funcție de ceea ce vi se potrivește și de propriul dvs. program de contabilitate.

Instrument la îndemână pentru clienții dvs.

onFact este un pachet software foarte util pentru mulți antreprenori. Se asigură că își gestionează și monitorizează mai bine propria administrare, ceea ce simplifică imediat munca dvs. din cauza mai puține erori și a depunerii mai rapide a documentelor. Numerele secvențiale greșite, erorile în calculul TVA, lipsa numerelor de factură ... fac parte din trecut.

Deoarece onFact este creat pentru antreprenori și nu este o extensie a unui pachet de contabilitate, termenii folosiți rămân ușor de înțeles pentru antreprenori fără a fi nevoie să utilizeze termeni financiari sau tehnici dificile pentru ei. Ușurința de utilizare este regula.

Ajutați pe Fact să crească

Când recomandați onFact clienților, ne sprijiniți creșterea. De aceea, primiți un comision frumos pentru a aduce clienți.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room