Preturi

Gratuit pentru contabili

Intrebări frecvente

Pentru a începe cu onFact, faceți clic pe „Creați cont” în partea dreaptă sus a paginii. De îndată ce contul este creat, puteți începe să configurați noi conturi de client sau să conectați conturile existente ale companiei.
Fiecare cont creat în onFact începe cu o perioadă de probă gratuită de 14 zile. Prin urmare, puteți crea un cont pentru fiecare nou client/companie fără alte obligații. O autentificare și o parolă temporară vor fi trimise utilizatorului prin e-mail. Noul utilizator poate încerca și testa programul complet gratuit în aceste 14 zile. Toate funcțiile din onFact sunt disponibile în perioada de probă.
onFact este un program dezvoltat pentru antreprenori. Dorim să oferim utilizatorilor posibilitatea de a transmite cu ușurință documentele pe care le-au creat în onFact către contabilul lor. Această posibilitate este deja inclusă în abonamentul plătit. În calitate de contabil, puteți primi documentele gratuit atunci când vă creați un cont pentru contabili.
Da, este posibil. Vă rugăm să ne contactați și vă vom schimba contul de contabil la sistemul nostru de reseller. Se recomandă să tranzacționați sau să vindeți aceleași prețuri ca și onFact într-un pachet. onFact vă facturează apoi lunar pentru costurile tuturor comenzilor minus comisionul.
Aveți dreptul la o taxă de comision numai pentru conturile pe care le-ați creat pentru a fi utilizate de clienții dvs. Conturile existente pot fi conectate cu ușurință la contul dvs. de contabil, dar nu contează pentru o taxă (deoarece acești clienți s-au abonat deja la onFact).

Când ați câștigat minim 140 LEI în comision, este posibil să încărcați o factură prin contul dvs. de contabil pentru a factura taxa către onFin. Comisionul se plătește în termen de 30 de zile de la data facturii.

CONT DE CONTABIL

Pentru totdeauna

LIBER
MANAGEMENT
 • Creați utilizatori nelimitați
 • Conectați fișiere/documente nelimitate
 • Obțineți acces de asistență la fișierele clienților
LINK CU CONTABILITATEA
 • Exportați facturile în UBL (universal) Exportați facturile în UBL (universal)
 • Sincronizare cu Dropbox Sincronizare cu Dropbox
 • Sincronizare cu Google Drive Sincronizare cu Google Drive
 • Trimiteți facturi către propriul software Trimiteți facturi către propriul software
 • Sincronizare cu propriul server prin SFTP Sincronizare cu propriul server prin SFTP
 • Sincronizare cu OneDrive Sincronizare cu OneDrive
COMISION
 • 14 LEI / comanda lunara
 • 140 LEI / comanda anuala

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room