Sincronizarea documentelor onFact cu propriul server prin SFTP

Sincronizați facturile onFact cu propriul dvs. server prin SFTP

Sincronizați documentele onFact cu propriul dvs. server prin SFTP

onFact poate plasa automat documentele create în fișierele la care aveți acces pe server. Schimbul de fișiere se face prin permițând onFact să facă o conexiune sigură cu un anumit folder de pe server. onFact plasează toate documentele per fișier în acest folder în PDF, dar și în format UBL sau E-FFF. Fișierele UBL pot fi citite în aproape toate programele de contabilitate pentru procesare ulterioară.

SFTP nu poate fi folosit doar pentru a face o conexiune cu propriul dvs. server, ci și, de exemplu, cu pachete clasice de găzduire web pe care le puteți închiria de la multe companii de găzduire web. În acest fel, nu trebuie să instalați singur hardware sau software și puteți începe imediat cu contabilitate. Asigurați-vă că sincronizați fișierele într-un folder privat.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room