Sincronizarea enFact cu Google Drive

Sincronizați documentele enFact cu Google Drive

Sincronizați documentele cu Google Drive

Contul dvs. de contabil din onFact poate fi conectat la contul dvs. Google Drive. onFact sincronizează automat toate documentele din toate fișierele la care aveți acces cu Google Drive în dosarul „onFact” din „Aplicații”. Fișierele sunt sincronizate atât în format PDF, cât și în format UBL sau E-FFF, facilitând schimbul de fișiere UBL cu clienții dvs. Aceste fișiere UBL pot fi importate în aproape orice pachet de contabilitate pentru procesare ulterioară.

Când instalați și aplicația Google Drive pe computerul dvs., Google Drive sincronizează un folder local de pe computerul dvs. cu fișierele online, astfel încât fișierele UBL să fie de asemenea sincronizate direct pe computer. Aceasta înseamnă că nici nu mai trebuie să descărcați documentele online prin Google Drive, dar acestea sunt imediat pe computerul dvs.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room