Sincronizarea informațiilor onFact cu Dropbox

dropbox

Contul dvs. de contabil din onFact poate fi conectat la contul dvs. Dropbox. onFact apoi sincronizează automat toate documentele din fișierele din folderul „onFact” din „Aplicații”.

Contul dvs. de contabil din onFact poate fi conectat la contul dvs. Dropbox. onFact sincronizează automat toate documentele tuturor fișierelor la care aveți acces în dosarul „onFact” din „Aplicații”. în Dropbox Fișierele sunt sincronizate în format PDF, precum și în format UBL sau E-FFF, facilitând schimbul de fișiere UBL cu clienții dvs. Aproape fiecare pachet de contabilitate acceptă aceste fișiere pentru procesare ulterioară.

Când instalați și aplicația Dropbox pe computer, Dropbox sincronizează un folder local de pe computer cu fișierele online, astfel încât fișierele UBL să ajungă direct pe computer. Aceasta înseamnă că nici nu mai trebuie să descărcați documentele prin Dropbox, dar acestea sunt disponibile imediat la nivel local.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.