Trimiteți facturi sau cotații ușor și rapid

Factura dvs. în 1-2-3 la client

Trimiteți facturi prin e-mail

onFact trimite facturi și documente direct clienților dvs. O funcție de urmărire vă informează imediat dacă a sosit factura și când a fost citit e-mailul. De exemplu, în cazul unei livrări de ofertă eșuate din cauza, de exemplu, unei adrese de e-mail greșite, puteți returna imediat oferta corectă sau o puteți livra prin poștă, astfel încât niciun client să nu rateze o ofertă.

Expedierea facturilor și a cotațiilor prin poștă

De asemenea, puteți trimite facturi sau cotații direct de pe onFact prin poștă fără a fi nevoie să imprimați documentele dvs. și să mergeți la căsuța poștală. Imprimarea, introducerea unui plic și trimiterea unei facturi prin serviciul poștal onFact costă aproximativ 1,25 EUR pe factură, toate incluse. Nimic nu vă împiedică să imprimați singur o versiune PDF și să o puneți în autobuz. Cu butoanele de urmărire, urmăriți ce documente au fost trimise și care nu.

Trimiterea facturilor prin PEPPOL

Ca alternativă la clasicul e-mail, puteți redirecționa facturi și prin intermediul rețelei europene PEPPOL. Facturile trimise și primite prin rețeaua PEPPOL au avantajul că pot fi procesate automat.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room