Trimiterea facturilor prin rețeaua PEPPOL

Trimiteți și primiți facturi electronice în mod eficient

Trimiterea și primirea facturilor prin rețeaua PEPPOL

Rețeaua PEPPOL este o metodă alternativă la e-mail pentru a trimite și primi facturi pe cale electronică, configurată de Uniunea Europeană. Facturile electronice complete sunt trimise prin această rețea care poate fi procesată semi-automat de către destinatar. Facturile primite prin acest canal PEPPOL pot fi, prin urmare, introduse pe onFact cu 1 clic, fără a tasta manual datele. În onFact puteți activa cu ușurință o adresă de afaceri în această rețea pe care puteți primi facturi.

De la 1 ianuarie 2017, furnizorii sunt obligați să trimită facturi electronice atunci când doresc să factureze guvernul flamand. Aceste facturi trebuie să fie conforme cu liniile directoare ale . Aceste facturi electronice nu sunt documente PDF obișnuite, ci fișiere speciale „XML”, care sunt mult mai ușor de procesat de către computere. Este posibil ca aceste facturi să nu fie transmise prin e-mail, dar trebuie să fie transmise prin intermediul rețelei europene „PEPPOL”. Acesta este un proces destul de tehnic și complex, dar cu acest link trebuie doar să apăsați butonul 1 și nu trebuie să vă faceți griji în continuare.

Trimiterea și primirea prin PEPPOL sunt incluse în onFact până la 100 de documente pe lună. Aveți nevoie de mai multă capacitate? Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room