Management de produs

O bază de date la îndemână pentru produsele dvs.

Utilizare ușoară a produselor

Cu onFact puteți crea cu ușurință un fișier de produs, puteți chiar să importați date despre produs. Puteți accesa informațiile despre produs cu numele produsului sau cu un cod de articol, la alegerea dvs. Puteți utiliza cu ușurință datele despre produse din toate documentele. Preț, nume, descriere Referințele TVA sunt recuperate automat, ceea ce face posibilă întocmirea ofertelor și facturilor într-o clipă, dar corect, fără a fi nevoie de căutare sau tastare.

Raportarea produsului

Raportarea personalizată vă oferă informații despre vânzările de produse, inclusiv viteza de rotație a tuturor produselor și cifra de afaceri pe produs sau grup de produse. Acest lucru vă permite să determinați o abordare adecvată a vânzărilor pentru toate produsele și să monitorizați îndeaproape rezultatul acelor acțiuni.

Gestionarea stocurilor

Puteți activa cu ușurință modulul de gestionare a stocurilor în onFact. Această aplicație secundară calculează un stoc virtual pe baza comenzilor înregistrate, dar, de asemenea, ține evidența stocului curent pe baza produselor eficiente de ieșire. Puteți umple cu ușurință stocul înregistrându-vă propriile achiziții.

Importați și exportați date despre produse

Un furnizor pune la dispoziție fișierul articolului sau aveți un fișier produs dintr-un program anterior? Importați acest lucru rapid, corect și ușor în onFact. Asta împiedică multă muncă suplimentară!

MODUL DE PRODUSE SCREENSHOTS

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room