Pregătește cotațiile

Creați cu ușurință oferte competitive și profitabile

Ușor și rapid de configurat

Pregătirea rapidă, ordonată și corectă a ofertelor competitive este esențială pentru ca orice afacere să câștige potențialii clienți. Cu onFact faceți acest mic efort utilizând produsele și prețurile existente din propria listă de produse și completându-le cu informații specifice adaptate la perspectivă, acolo unde este necesar. Dacă primiți ulterior întrebări similare despre ofertă, puteți face o copie cu un singur clic și puteți ajusta informațiile specifice.

Urmăriți cu precizie cotațiile

Citatele sunt cel mai bine urmate foarte atent. Fiecare ofertă are propriul număr de serie cu data și referința pentru o urmărire ușoară. onFact vă informează automat cu privire la ofertele în curs, astfel încât să puteți contacta clientul pentru un apel suplimentar de vânzări. Ofertele care au fost deja acceptate sau chiar executate, dar care nu au fost încă facturate, sunt de asemenea clare, astfel încât facturarea să poată urma rapid.

Nu întârziați, facturați repede!

Un clasic în multe companii este amânarea și gruparea facturării. Acest lucru dăunează fluxului de numerar și crește riscul de erori. Dacă serviciile și / sau bunurile au fost livrate, facturați imediat pentru a fi plătit mai repede. Copiați datele de ofertă pe o . Aceasta va primi automat data corespunzătoare și următorul număr de factură. Astfel puteți converti o ofertă în factura finală în câteva secunde. Trimiteți clientului numai cu onFact!

Acceptați și aprobați online

Clienții vă pot aproba ofertele online. Ei își plasează semnătura cu mouse-ul, pe care îl veți primi imediat prin e-mail. Deoarece clienții vă pot accepta ofertele atât de ușor, șansele de succes pentru vânzarea dvs. nu sunt doar mai mari, ci și mai puțin timp pierdut pe parcursul întregului proces de ofertare și vânzare. În plus, compania dvs. are întotdeauna documente justificative utile și evitați litigiile.

Capturi de ecran ale modulului de ofertă

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room