Creați facturi

Simplu, rapid și corect

Rapid și simplu

Facturarea utilizează automat fișierele clientului și ale produsului. Nicio lucrare de intrare complicată. Datarea, numerotarea, calculul TVA și declarațiile juridice vă asigură că pregătiți facturile rapid și corect. onFact produce automat un PDF în identitatea dvs. corporativă. Trimiterea prin e-mail și, eventual, tipărirea sunt fără efort.

Urmărirea plăților automate

Cu onFact urmăriți singuri plățile sau lăsați aplicația să proceseze plățile printr-un link automat cu banca dvs. Această urmărire automată a plăților economisește timp și căutări dificile, evitând și greșelile. Încă o factură neplătită? Apoi creați și trimiteți un memento clientului dvs. La îndemână și rapid.

De asemenea, puteți face legătura cu partenerul nostru Mollie.com. Apoi, clientul dvs. poate plăti online, de exemplu, prin VISA sau Bancontact. Chiar și atunci, plățile sunt procesate automat și legate de factura relevantă.

Mementouri automate

Automatizați urmărirea facturilor neplătite prin crearea și trimiterea de mementouri onFact. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar lucrați și sistematic, deoarece mementourile sunt trimise întotdeauna după aceeași perioadă neplătită. Fluxul dvs. de cas va beneficia!

Transport ușor

Puteți imprima facturi pentru a le trimite prin poștă, dar și direct de pe onFact. Adresa de e-mail din fișierul clientului este completată automat și vă ajustați textul standard al e-mailului, după cum doriți. Facturile sunt trimise la adresa dvs. de e-mail pentru a asigura profesionalism.

Rapoarte extinse

Obțineți informații despre cifra de afaceri și profitul săptămânal, lunar, trimestrial sau anual datorită onFact. Cine sunt clienții dvs. de top și ce produse vindeți cel mai mult. Peste sunt disponibile pentru a vă analiza numerele. Graficele utile vă oferă o imagine vizuală a performanței companiei dvs.

Capturi de ecran ale modulelor de facturare

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room