onFact și Wolters Kluwer VERO-count

Importați facturile de cumpărare și vânzare onFact în VERO-Count

Importați facturile onFact în VERO-Count

VERO-Count nu acceptă legături electronice directe, deoarece nu rulează în cloud. totuși, onFact are modalități de a trimite date electronic către un fișier VERO-Count:

VERO-Count are o legătură cu partenerii noștri Basecone și CodaBox. Un cont onFact poate trimite facturi de vânzare către Basecone și CodaBox. CodaBox nu poate gestiona facturile de cumpărare, dar Basecone poate. Facturile pot fi trimise către VERO-Count de pe ambele platforme și chiar automat de pe CodaBox.

De asemenea, este posibil să utilizați modulul de import VERO-Count UBL pentru a importa facturi UBL. onFact creează apoi acele fișiere și le exportă în VERO-count. Procesarea ulterioară se poate face și prin sincronizarea cu un serviciu cloud sau cu propriul server.

onFact și Wolters Kluwer VERO-countonFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.