Veneția Unit4 și onFact

Importați facturile onFact în Unit4

Importați facturile onFact în Unit4

Venice Unit4 nu funcționează în cloud, deci nu are funcțiile necesare pentru a face schimb de date complet automat prin conexiuni directe. Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru transferul electronic de facturi de pe onFact într-un fișier Unit4:

Veneția de la Unit4 este legată de partenerii noștri Basecone și CodaBox. Un cont onFact poate transfera facturile de vânzare către ambele prin intermediul acelui link, dar CodaBox nu poate gestiona facturile de cumpărare. Facturile transmise către Basecone pot fi rezervate în continuare la Unit4. Acest program preia automat informațiile din CodaBox.

Modulul de import al Unit4 poate importa și facturi UBL. onFact produce aceste fișiere UBL și le exportă pentru sincronizare automată cu un serviciu cloud sau propriul server.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.