onFact și Wolters Kluwer Expert / M Plus

Importați facturile onFact în Expert / M Plus

Importați facturile onFact în Expert / M Plus

Deoarece Expertul / M Plus al lui Wolters Kluwer nu rulează în cloud, nu poate gestiona conexiuni directe, nici măcar cu onFact. Dar puteți transmite informații electronice către Expert / M în alte moduri:

Expert / M Plus are un link către ClearFacts, Basecone și CodaBox.

> facturile de vânzare și cumpărare dintr-un cont onFact pot fi trimise cu ușurință partenerilor noștri ClearFacts sau Basecone disponibile pentru Expert / M Plus pentru procesare ulterioară

> Facturile de vânzare pot fi trimise și la CodaBox, unde Expert / M Plus le poate ridica
> De asemenea, este posibil să importați facturile UBL pe care onFact le creează și le exportă cu modulul de importare Expert / M Plus. Acest lucru este posibil, de asemenea, cu condiția ca Briljant să sincronizeze datele onFact printr-un serviciu cloud sau cu propriul server.

onFact și Wolters Kluwer Expert / M PlusonFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.