CodaBox

Trimiteți facturile de vânzare prin CodaBox la pachetul contabil

Trimiteți facturile de vânzare onFact prin CodaBox în pachetul contabil

Dacă doriți, CodaBox funcționează ca o conductă între onFact și multe pachete contabile. Tot ce trebuie să faceți este să bifați facturile din onFact și să le trimiteți la CodaBox. Facturile sunt plasate în formă electronică (UBL) în fișierul clientului pe serverele CodaBox, unde pachetele contabile pot fi descărcate și procesate în continuare.

Colectarea facturilor se face prin propriul pachet contabil. În prezent, CodaBox poate schimba numai facturi de vânzare, nu achiziționează încă facturi. Pentru a utiliza această funcție, dvs., în calitate de contabil, trebuie să aveți un abonament activ pentru fișierele clienților dvs. cu CodaBox. Apoi, fișierele onFact pot fi legate de fișierele din CodaBox prin numărul de TVA, cu confirmare prin e-mail.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.