ClearFacts și onFact

Trimiteți facturile de cumpărare și vânzare onFact prin ClearFacts către pachetul contabil

Trimiteți facturi onFact prin ClearFacts către pachetul contabil

Dacă doriți, ClearFacts funcționează ca o conductă între onFact și multe pachete de contabilitate. Tot ce trebuie să faceți este să bifați facturile din onFact și să le trimiteți la ClearFacts. În ClearFacts, în calitate de contabil, veți obține un ecran de intrare care vă permite să introduceți imediat facturile în propriul pachet software.

În calitate de contabil, trebuie mai întâi să vă activați propria platformă la ClearFacts. În această platformă creați fișiere pentru clienții dvs. cu datele dvs. de autentificare. Prin logare, clienții dvs. își pot conecta contul onFact la fișierul ClearFacts. De asemenea, este posibil să legați fișierele onFact la care aveți acces prin intermediul propriei date de conectare, în acest caz software-ul nostru plasează documentele în fișierul corect pe baza numărului de TVA al clientului.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.