Bază și onFact

Trimiteți facturile de cumpărare și vânzare de la onFact prin intermediul Basecone către pachetul contabil

Trimiteți facturile de vânzare onFact prin intermediul Basecone către pachetul contabil

Basecone acționează ca un pas intermediar între onFact și multe pachete de contabilitate. Facturile pot fi ușor bifate și trimise către Basecone prin onFact. În calitate de contabil, în Basecone veți obține un ecran de intrare cu ajutorul căruia puteți rezerva imediat facturile în propriul pachet software.

În calitate de contabil, trebuie mai întâi să vă activați propria platformă la Basecone. Pe această platformă puteți crea fișiere pentru clienții dvs., fiecare cu propriile date de autentificare. Acest lucru le permite clienților să își conecteze contul onFact la fișierul lor Basecone. De asemenea, este posibil să legați fișiere onFact la care aveți acces prin intermediul propriei date de conectare. Acest lucru se face printr-o listă de selecție.

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.