Gratuit pentru contabili!

SOFTWARE DE FACTURARE ONFACT PENTRU CONTABILI

Colaborați online cu clienții dvs. și trimiteți documentele acestora cu ușurință la pachetul dvs. contabil

onFact pentru contabili

Lucrați mai bine cu clienții dvs.

Gratuit pentru contabili

OnFact este gratuit pentru contabili. Conectați fișierele clienților la contul dvs. și astfel puteți colabora și schimba în mod convenabil informații cu aceștia.

Conectați-vă la pachetul contabil

onFact este puternic angajat în dezvoltarea tehnologică a facturării electronice și pentru facturare electronică. De exemplu, oferim diverse metode pentru a conecta onFact la propriul pachet de contabilitate.

Instrument util și sigur pentru clienții dvs.

onFact vă ajută clienții să economisească mult timp și să evite erorile administrative, de exemplu evitând dubla înregistrare. Acest lucru permite clientului să își facă administrarea în mai puțin timp și în mod corect, astfel încât onFact vă ajută să reduceți presiunea multor termene. În plus, datele clienților dvs. sunt perfect protejate împotriva pierderii.

Mulțumiri!

Clienții dvs. deschid conturi noi cu onFact prin intermediul contului dvs. de contabil? Atunci veți primi un comision frumos de la noi ca mulțumire!

Conectați onFact cu pachetul contabil, evitați timpul de așteptare pentru documentele clienților

Diferite metode pe care le puteți utiliza, complet în funcție de fluxul de lucru ales

Exportați în UBL sau E-FFF

onFact exportă facturile de vânzare, precum și facturile de cumpărare în format UBL sau E-FFF. Acest lucru este foarte potrivit pentru schimbul de date cu aproape orice software de contabilitate.

onFact se sincronizează cu serverul dvs., deci mai puține timpi de așteptare pentru dvs.

Cu onFact puteți sincroniza documentele și fișierele clienților pe propriul server, pe Dropbox, Google Drive sau OneDrive. Acest lucru previne erorile la copiere, dar este și un remediu pentru clienții care trimit în mod constant documente prea târziu pentru procesarea dvs.

Link prin platforma de livrare

Platformele universale de livrare, cum ar fi ClearFacts, Basecone și CodaBox, asigură faptul că clienții dvs. își pot trimite documentele direct de pe onFact. Ușor, rapid și fără erori de reproducere.

Linkurile directe evită așteptarea recurentă a documentelor de la client

0nFact are o conexiune directă cu programele de contabilitate din cloud. Utilizatorii își trimit facturile direct din program către departamentul de contabilitate. Acest lucru evită erorile de copiere, dar mai ales economisește mult timp. Așteptarea transmiterii documentelor de către clientul dvs. poate fi în cele din urmă abordată eficient.

Cum se începe cu onFact pentru contabili?

Foarte ușor , gratuit și în câteva minute !

Cum se începe cu onFact pentru contabili?

Creați un cont onFact gratuit prin această pagină web. Apoi puteți crea imediat un cont onFact pentru clienții dvs. Fiecare bază de clienți începe cu o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, astfel încât clientul dvs. să poată vizualiza pachetul complet. În funcție de pachetul dvs. de contabilitate, definiți funcții pentru a automatiza foarte mult prelucrarea documentelor clienților.

CREAȚI UN CONT!

Capturi de ecran

Cum arată programul nostru!

2.590.444

documente create cu onFact până acum

onFact.ro pentru contabili este instrumentul perfect pentru a digitaliza schimbul de documente cu clienții dvs.!

Utilizați propriul pachet de contabilitate de încredere, dar reduceți la minimum introducerea manuală, colaborând cu clientul dvs. prin intermediul onFact. Facturile sale create cu onFact sunt ușor de transferat în aproape orice pachet de contabilitate.

CREAȚI UN CONT!
server room