(dvs.) Comenzi de cumpărare

Adăugați comenzile de achiziție a aplicației în contul dvs. onFact cu un singur clic

Ordine de achiziție

Pregătiți comenzile de cumpărare pentru furnizorul dvs.? Acest lucru este ușor cu această aplicație onFact gratuită de activat. Utilizați câmpurile de introducere pentru a vă configura comanda printr-o comandă de cumpărare în cel mai scurt timp, eventual folosind fișierul dvs. de produs. Se poate face, de asemenea, prin simpla copiere a datelor relevante pentru achiziția dvs. dintr-un formular de ofertă sau de comandă de la client.

Ați primit marfa de la furnizorul dvs.? Apoi creați un articol de achiziție (factură de achiziție internă) pe care îl puteți procesa din propria comandă de achiziție, astfel încât să puteți face o rezervare. Pur și simplu adăugați factura de vânzare a furnizorului pe care o primiți ulterior de la el ca atașament la factura de cumpărare internă creată anterior. Avantajul? Administrarea achiziției dvs. este gata imediat și, mai presus de toate: cunoașteți imediat marja comercială, deoarece valoarea achiziției și a vânzărilor sunt cunoscute.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room