Gestionarea achizițiilor dvs.

Încărcați facturile de achiziție în contul dvs. onFact

Managementul achizițiilor

onFact nu este doar un program de facturare pentru facturile de vânzare, ci poate gestiona și administrarea achizițiilor. În modulul „Gestionarea achizițiilor” vă înregistrați și urmați propriile facturi de achiziție. onFact oferă informații despre cheltuielile de achiziție pe perioadă sau pe categorie de achiziție. Urmărirea plății asigură o relație bună cu furnizorii, datorită raportării bugetului dvs. rămâne gestionabil și puteți vedea rapid marja comercială (vânzări MIN achiziții). Investițiile pot fi controlate imediat imediat.

Modulul de gestionare a achizițiilor procesează și facturile electronice. Pur și simplu selectați factura electronică și toate informațiile din aceasta vor fi înregistrate corect și automat.

Insight prin raportare

Când introduceți și facturi de cumpărare în onFact, nu puteți consulta doar rapoarte despre cifra de afaceri a companiei dvs., ci și vizualiza rapid marja comercială (cifra de afaceri - achiziții). Acest lucru vă permite să monitorizați îndeaproape cât câștigă compania dvs.

Legătură cu contabilitatea

onFact convertește facturile de achiziție în formatul "UBL" pentru facturile electronice, dacă este necesar. Acesta va fi trimis direct contabilului / contabilului pentru procesare automată rapidă. Gata cu activitatea de intrare.

Mesaje primite prin e-mail și PEPPOL

onFact are o funcție inbox pentru a primi cu ușurință facturi. Fiecare căsuță poștală are o adresă de e-mail unică. Puteți procesa imediat și ușor facturile de cumpărare atașate la e-mailurile din program.

Căsuța de e-mail acceptă de asemenea facturi prin canalul PEPPOL. De exemplu, furnizorii dvs. vă pot trimite facturi electronice din software-ul lor de facturare. Utilizând facturi electronice complete, nu mai trebuie să tastați nimic, dar onFact poate extrage automat toate informațiile necesare din factură.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room