Formulare de comandă - confirmare către clienți

Adăugați această aplicație în contul dvs. onFact cu un singur clic

Formulare de comandă (confirmarea comenzii către clienți)

Cu aplicația „Formulare de comandă” creați confirmări de comandă pentru clienții dvs. Au făcut o comandă sau sunt de acord cu oferta dvs.? Apoi, pur și simplu creați un formular de comandă cu onFact și trimiteți-l clientului pentru confirmare. Formularele de comandă pot fi create manual, dar pot fi copiate și din ofertă, ceea ce menține lucrările de intrare la un nivel minim și se desfășoară rapid.

Flux de lucru convenabil

Modulul de formulare de comandă se potrivește perfect fluxului de lucru al companiei dvs. Puteți crea un formular de comandă dintr-o în două clicuri. Este gata formularul de comandă? Apoi creați o și / sau o cu două clicuri! Toate datele, numerele de urmărire și altele sunt ajustate automat corect, astfel încât să puteți lucra foarte eficient.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room