Abonamente

Adăugați această aplicație în contul dvs. onFact cu un simplu clic

Facturi periodice

Vindeți abonamente (în sensul cel mai larg al cuvântului) și trebuie să le facturați în mod regulat? Cu aplicația „Abonamente” din software-ul onFact, creați o factură unică care servește ulterior pentru o altă bază de facturare pe perioadă de abonament (săptămână, lună, trimestru sau an). Este chiar posibil să trimiteți facturile automat, trebuie doar să urmăriți plățile!

Automatizează

onFact trimite automat facturile pentru o perioadă de abonament. Puteți activa linkul cu Twikey pentru a colecta facturi periodice prin debit direct, conectați cu Mollie pentru a permite clienților dvs. să plătească online sau cu CodaBox pentru a procesa automat transferul de plată al clientului. Factura nu este plătită la urma urmei? Trimiteți un mesaj despre acest lucru către client prin mementouri automate.

Sunteți gata să lucrați mai eficient ?!

Creați-vă contul acum, înregistrați informațiile obligatorii pe care doriți să le vedeți pe facturile dvs. și creați prima dvs. factură în câteva minute! Primele 14 zile sunt gratuite și fără obligații, astfel încât să cunoașteți funcționalitatea puternic

Începe perioada gratuită de testare!
server room